HÁLÓZATÉPÍTÉS

KISOKOS

Az FM-nél a hálózatépítés nagyon egyszerű.
Nincs szükség semmilyen bemutató anyagra, betanult szövegre, videóra vagy szóróanyagra, mert a fő termékcsalád egyszerű: Parfüm

Mit kell tenned?

Egész egyszerűen csak mutasd meg valamelyik parfümöt vagy az illatlistát és ha tetszik a jelöltednek, akkor máris csatlakozhat hozzád és ezentúl olcsóbban vásárolhat 30-60%-kal. A vásárlásai után pedig jutalékot kapsz. Ugyanezt Ő is megteheti és a végtelenségig bárki – utánuk is kapsz jutalékot. Nincs csatlakozási díj! Bárki elkezdhet hálózatot építeni a parfümök ajánlásával.

Fontos! Ha elkezdesz hálózatot építeni, akkor az alábbiakra ügyelj:

 • Jutalékot akkor kapsz, ha elérted a minimum 300 csoport pontot (3%-os szintet) az adott hónapban. A csoportpontba beleszámít a Te vásárlásod is. Pl.: Te vásárolsz 100 ponttért, a csoportod többi tagja 200 ponttért, akkor a csoport pontod 300. Ha csak Te vásárolsz egyedül 300 ponttért az is számít.
 • Minden hónapban minimum 50 ponttért kell vásárolnod, hogy a jutalékod jóváírják, ellenkező esetben elvész.
 • A jutalékodat le tudod a vásárolni a webáruházban a kosár menüben a “Max levásárolható jutalék” hozzáadása gombbal. Egyszerre a vásárlásod 90%-ra tudsz jutalékot felhasználni.
 • Vállalkozóként ki is tudod számlázni havonta a megkeresett jutalékod. Ezt akkor érdemes, ha már olyan nagy összeg gyűlik össze hónapról-hónapra, hogy nem tudod levásárolni/eladni.
 • Évente legalább 1 alkalommal vásárolj valamit, aminek van pontértéke, különben megszűnik az FM számod és elveszíted az addig beregisztrált embereidet.

hogyan regisztálj be magad alá mást?

Ennek két módja van

#1: regisztrálhatod Te magad kézzel, ahol meg kell adnod a saját és a csatlakozó adatait is.

Ehhez kattints az alábbi linkre: https://register-global.fmworld.com/

Néhány tipp, ha ezt a módszert választod:

 • felül válaszd ki a Magyar (HU) nyelvet
 • a telefonszám megadásánál a zászlóra kattintva válaszd ki a magyart.
 • a “SZPONZOR SZÁMA” és “AJÁNLÓ SZÁMA” mezőkbe a Te saját FM Vásárlói Számodat írd, hogy a rendszer tudja, hogy alád kell tenni az illetőt.
 • FONTOS! A “Szponzor véletlenszerű kiválasztása” jelölőnégyzetet ne pipáld ki, mert akkor más alá kerül az embered és nem lehet rajta változtatni. 
 • a “BELEEGYEZÉSEK” alatt lévő összes jelölőnégyzetet pipáld ki és ahol “IGEN/NEM” válasz lehetőség van, oda mind “IGEN”-t pipálj be, különben hibát fog kiírni az oldal.

 
#2: Létrehozgatsz egy ajánlói linket és azt küldöd el a jelöltednek és rábízod az adatok kitöltését.

Ez eleinte nehezebb, mert a rendszerben létre kell hoznod a saját ajánlói linked, de utána könnyebb, mert nem neked kell kitöltögetni az űrlapot mindig, amikor valaki csatlakozni szeretne. Ennek talán annyi a hátránya, hogyha a jelölt az #1-es módszer alapján valamit rosszul ad meg, akkor azon nem tud vagy tudsz változtatni.

Útmutató a saját ajánlói link létrehozásához:

 • Kattints az alábbi linkre és a megnyíló oldalon lépj be az FM Törzsvásárlói számoddal és jelszavaddal: https://back-office.fmworld.com/
 • Az oldal angol nyelven lesz, ezért keresd meg a 3 vízszintes csíkkal jelölt menü ikont és kattints rá. Ezután legördül egy menüsor, ahol válaszd ki a “Sponsor reflinks” opciót.
 • Kattints a fekete színű “Add a reflink” gombra.
 • A felugró ablak “SPONSOR” mezejébe írd be az FM Törzsvásárlói számod.
  ÜGYELJ A PONTOSSÁGRA, MERT HA HELYTELENÜL ADOD MEG, AKKOR MÁS ALÁ KERÜL AZ EMBERED ÉS NEM TUDSZ RAJTA VÁLTOZTATNI.
 • Az alatta lévő “select registration country” legördülő menüben válaszd ki az “FM WORLD Distribution”-t.
 • A “NOTES” részt hagyd üresen és kattints az “Add a link” gombra
 • A listán ezután megjelenik az ajánlói linked, amit az a link előtt/fölött lévő dupla, behajtott szélű lap ikonra kattintva tudsz kimásolni.
 • Mentsd el magadnak a linket. Ha elfelejtenéd, akkor erre a felületre belépve mindig megtalálod majd.  

Hol látoD a hálózatodat és a pontjaidat?

Két oldalt tudsz ehhez használni.

Az egyik, ahol az embereidet és a pontjaidat látod: https://distribution.fmworld.com/hu/

(Érdemes körbenézni, mert hasznos funkciókat találsz még itt)

 


 

A másik, ahol az ajánló linkedet is létrehoztad: https://back-office.fmworld.com/

Bár angolul van az oldal, de rengeteg hasznos statisztikát és kimutatást találsz itt.
Ha Google Chrome böngészőt használsz, akkor le tudod vele fordítani az oldalt Magyar nyelvre. 

Hálózatot építeni és terméket rendelni mindegyik országba tudsz. A különböző országok webáruházainak listáját ide kattintva találod. A jelenleg használt FM vásárlói kódoddal és jelszavaddal a világ összes webáruházába be tudsz lépni. Nem szükséges külön regisztrálni mindegyikbe.

A webáruházból le tudod tölteni a termék képeket és ha valami szöveget szeretnél rátenni vagy tovább szeretnéd szerkeszteni a képet, akkor az ingyenes www.CANVA.com oldalt ajánljuk hozzá.

A Networker Akadémia MLM Tanfolyamát ajánljuk a hálózatépítéshez. Ott mindent megtalálsz, ami a sikeres üzletépítéshez és a nagy jutalékhoz szükséges: MLM Tanfolyam

Ha úgy érzed, hogy elvesztél az FM marketingterv számaiban és szintjeiben, akkor a Networker Akadémia Breakaway típusú marketing terv magyarázóját ajánljuk, amiben lépésről-lépésre leírják hogyan működik ez a fajta terv. Azért jó, mert az FM marketingterve is Breakaway típusú, ezért érteni fogod. Kattints ide az útmutatóhoz >

Igen, a szabályzat nem tiltja egyiket sem. Ha nem szeretnél webáruház szerkesztéssel bajlódni, akkor az FM webshopba belépve igényelhetsz saját FM webáruházat (éves előfizetési díj fejében)

Ritka a sérült termék vagy a termékhiány a csomagban, de ha ilyet tapasztalsz és jelzed a cégnek, akkor hozzáadják a számládhoz a csere vagy pót- terméket és legközelebb, amikor rendelsz, akkor a “kosár” oldalon látod majd 0 Ft-ért.

Az alábbi email címen tudod jelezni a sérült terméket vagy hiányos csomagot: [email protected]

Az ajánlott eladási ár + 30%. Azaz a Te áradat, amiért meg tudod vásárolni a webáruházban szorozd meg 30%-kal (1,30-cal)

Ha jónak látod, akkor ettől eltérhetsz, ez a szám csak egy irányadó, ajánlott fogyasztói árrés.

Egy Excel táblázatba vidd fel azokat a termékeket, melyeket értékesíteni szeretnél. A mellette lévő oszlopba írd be a webáruházban található árakat és készíts rá egy függvényt, amely megszorozza 1,30-cal (vagy amennyivel szeretnéd) az árakat és kész is az eladási listád.

A 150 darabos illatminta csomagot egy exkluzív bőrkötésű mappában a webáruházból, ide kattintva tudod beszerezni.

Ha a link esetleg nem működik, akkor a webáruház keresőbe írd be a starter szót és kiadja.

Parfüm mintákat egyenként is tudsz vásárolni a webáruházból. A webruház keresőjébe írd be a parfüm számát.

Nem. KATA-s vállalkozóként a termékeket nem tudod elszámolni, így ezzel kapcsolatban nincs teendőd.

Igen. Le is vásárolhatod az összeget, ha az elején még nem nagy és nem szeretnél a számlakiállítással bajlódni. 

Az alábbi email címre küldd el a vállalkozásod adatait és csatold mellé a hivatalos dokumentumokat. Az emailben tüntesd fel az FM vásárlói számod is, hogy az ügyfélszolgálat tudja, hogy melyik számhoz kell hozzárendelni a számlázási adatokat. Az emailt angol nyelven kell megírni: [email protected]

Az alábbi email címre küldd el a vállalkozásod adatait és csatold mellé a hivatalos dokumentumokat. Az emailben tüntesd fel az FM vásárlói számod is, hogy az ügyfélszolgálat tudja, hogy melyik számhoz kell hozzárendelni a számlázási adatokat és a közösségi adószámod. Az emailt angol nyelven kell megírni: [email protected]

Nem találsz valamit?

Írj nekünk